Sponsorloop voor basisschooljeugd

Alle leerlingen van Bornse basisscholen die meedoen aan de Estafette Run nemen automatisch deel aan de sponsorloop. Zowel de leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 die deelnemen aan de reguliere Estafette Run en deelnemen aan het Borns Basisschoolkampioenschap als ook de leerlingen uit de groepen 3, 4 en 5. Voor deze categorie wordt een aparte sponsorloop georganiseerd op een kleiner parcours.

In Borne en omgeving zijn zo'n 135 gezinnen die hun boodschappen halen bij de voedselbank. Vaak is er veel te weinig fruit voor de kinderen. Wij willen er voor zorgen dat er de komende tijd voor alle kinderen fruit zal zijn. Fruit is gezond, net als hardlopen. Hoe meer sponsors je werft, hoe meer kinderen er fruit gaan krijgen. Dit is het doel waarvoor je loopt.

Op alle basisscholen worden in september informatieformulieren en sponsorformulieren uitgedeeld tijdens de gymlessen. Heb je er geen of wil je een extra formulier? Klik HIER.

Hoe werkt het? Je gaat met het sponsorformulier bij je buren langs, je familie, bekenden en vult samen met hen het formulier in en ontvangt meteen het geld. Bij het ophalen van je startnummer, op de ochtend van de Estafetterun, lever je het formulier en het geld in.